kostel

Nezapomeňte na víkendové akce plné zážitků! Noc kostelů, fotbalové derby a více!

Blíží se víkend plný neuvěřitelných akcí, které si nemůžete nechat ujít! Připravte se na nezapomenutelné zážitky, které vám nabídnou vzrušení, radost a spoustu zábavy. Přečtěte si, co na vás čeká!

V pátek večer se koná Noc kostelů. Pokud milujete historii, architekturu a duchovní atmosféru, jste na správném místě. Otevřené kostely v Holýšově, Stodě a Dobřanech vás přivítají svými dveřmi a umožní vám prozkoumat jejich krásu a poklady za tajemných nocí. Zažijte jedinečnou atmosféru a poslechněte si krásnou hudbu, která vás zahřeje u srdce.

O víkendu pokračuje sportovní vzrušení fotbalovým derby mezi týmy TJ Chotěšov a TJ Dobřany. Fanoušci obou týmů se těší na toto napínavé utkání, které přinese rivalitu, vášeň a sportovního ducha. Přijďte povzbudit své oblíbené týmy a užít si skvělou fotbalovou atmosféru. Bude to příležitostí k setkání s přáteli, radosti a vzájemnému povzbuzování.

Další fotbalový zápas se hraje v neděli v mantově, kam přijede tým Merklín B.

A co říkáte na oslavu Mezinárodního dne dětí? Přestože je ve čtvrtek, v Hradci si ho můžete v sobotu užít a oslavit spolu s našimi nejmenšími. Připravený program plný her, soutěží a radosti potěší všechny děti i jejich rodiče. Přijďte strávit příjemný den plný veselí, smíchu a nezapomenutelných chvil.

A jako závěrečná akce týdne je připraveno Setkání s dechovkou ve Stodě v neděli. Nechte se unést melodiemi dechové hudby a užijte si slavnostní atmosféru. Toto setkání je skvělou příležitostí pro všechny milovníky dechové hudby, aby se potkali, sdíleli radost ze hry na nástroje a společně si užili výjimečný hudební zážitek.

Detaily k pozvánkám najdete v Kalendáři akcí.

Please follow and like us: