Akce na víkend 19. – 21. května 2023

Dnešní tipy na víkendové akci vypadají trochu jinak. Nejsou řazené podle začátků akcí.

Fotbaloví fanoušci se mohou těšit na několik zápasů. V sobotu se odehraje zápas I. B třídy mezi týmy TJ Chotěšov a FK Svéradice. V neděli pak můžete sledovat zápas týmů III. třídy Mantov a Přeštice. Přijďte povzbudit své oblíbené týmy a užít si fotbalovou atmosféru.

Pro rybáře jsou ideální destinací pro tento víkend Dobřany. V sobotu se tam konají závody pro dospělé rybáře a v neděli jsou připravené závody pro děti. Pokud milujete rybolov, nechte se unést soutěživou atmosférou a ukažte své dovednosti.

Pro pěší i cyklisty je připraven 48. ročník Chotěšovské 30. Můžete si vybrat ze značených tras a vyrazit na výlet po okolí Chotěšova. Tato akce nabízí skvělou příležitost pro rekreační aktivity na čerstvém vzduchu a objevování krásné přírody.

Motorkáři nechtějí minout mši svatou s žehnáním motocyklů, která se koná v neděli ve Stodě. Tato slavnostní událost je tradiční setkání motorkářů, kde mají možnost požádat o požehnání svých motocyklů. Přijďte se připojit ke komunitě motorkářů, prožít společnou mši svatou a oslavit váš společný koníček.

Na jižní Moravě bychom mohli zajít do klípku. Protože u nás sklípků mnoho není, jsou vinaři v sobotu zváni na Stodské vínování, které se bude konat ve Stodě v parku pod nádražím.

Please follow and like us: