Kam vyrazíte o víkendu? Do Dobřan, Stoda nebo Holýšova?

Připravte se na víkend plný nezapomenutelných zážitků a skvělé zábavy! Tento víkend se v okolí koná několik úžasných akcí, které byste si rozhodně neměli nechat ujít.

Pátek 11. 10.

  • Crazy Talkshow Martina Hranáče v Dobřanech Začněte víkend s úsměvem na tváři! Martin Hranáč vás zve na svou bláznivou talkshow plnou humoru a nečekaných momentů. Přijďte se pobavit a užít si večer plný smíchu.

Sobota 12. 10.

  • Nostalgie Rallye Radbuza ve Stodě Pro milovníky automobilů a nostalgie je tu druhý ročník soutěže pravidelnosti. Přijďte se podívat na krásné historické vozy a zažijte atmosféru starých časů.
  • Dobřanské posvícení a Havelské řemeslné trhy v Dobřanech Tradiční posvícení v Dobřanech nabídne bohatý program pro celou rodinu. Těšit se můžete na řemeslné trhy, tradiční jídla a spoustu zábavy pro děti i dospělé.
  • 1. Gulášofest v Holýšově Milovníci dobrého jídla si přijdou na své na prvním ročníku Gulášofestu v Holýšově. Přijďte ochutnat různé druhy guláše a užít si příjemnou atmosféru s přáteli a rodinou.
  • Drakiáda v Dobřanech Pusťte draky do oblak a užijte si krásný podzimní den na Drakiádě v Dobřanech. Akce je vhodná pro děti i dospělé, kteří si chtějí užít trochu pohybu a zábavy na čerstvém vzduchu.
  • RETRO a OLDIES DISKO ve Stodě Zakončete sobotu ve velkém stylu na RETRO a OLDIES DISKO ve Stodě. Přijďte si zatančit na hity minulých dekád a užít si večer plný skvělé hudby a zábavy.

Nezapomeňte si tyto akce zapsat do kalendáře a přijďte si užít víkend plný zábavy a tradic! Detaily ke všem akcím najdete v Kalendáři akcí.

Please follow and like us: