Zprávy, zpravodajství

Víkendový maraton: Bleší trh, běh, myslivecké trofeje a koncert!

Blížící se víkend přináší řadu tradičních akcí, které by mohly zaujmout i vás. Ačkoli jsou plánovány pouze na sobotu, nabídnou pestrou paletu zážitků pro všechny.

18. Sousedský Bleší trh na dobřanském náměstí slibuje poklady a kuriozity, které by mohly zaujmout i ty největší skeptiky. Kdo ví, třeba právě zde objevíte svůj nový poklad mezi starými věcmi.
Běh Chotěšovem na našem školním hřišti je již po desáté. Přijďte se proběhnout, povzbudit běžce nebo si užít sportovní atmosféru.
Myslivecké dny v klášteře jsou ideální příležitostí pro milovníky přírody a trofejí. Přehlídka mysliveckých trofejí s doprovodným programem vám umožní nahlédnout do světa lovců a jejich úspěchů nejen v sobotu, ale i v následujícíh sedmi dnech.
Přivítejme jaro se včelkami na Martinské stěně v Dobřanech. Tato akce je vhodná pro celou rodinu. Přijďte se dozvědět více o včelách a jejich důležité roli v přírodě.
Mistrovské utkání I. B třídy mezi muži TJ Chotěšov a týmem TJ Sokol Stráž slibuje napínavý fotbalový zápas. Kdo vyhraje tentokrát?
Hudební koncert v dobřanském Káčku s Františkem Nedvědem a Danielem Krobem nabídne skvělou zábavu. Od Toronta až na Strahov – to je cesta, kterou si nemůžete nechat ujít!
Takže ať už jste obchodník, sportovec, přírodovědec nebo milovník hudby, víkend má pro vás něco připraveno. Nezapomeňte si ho užít!

Jako vždy, detaily ke všem akcím najdete v Kalendáři akcí.

Please follow and like us: