velikonoční akce

7 neuvěřitelných akcí, které nesmíte přehlédnout tento Velikonoční víkend!

Vzhledem k tomu, že nás čeká prodloužený velikonoční víkend, jsou tady pozvánky na řadu akcí, které zpestří nejen samotné svátky, ale celý týden.

Od pondělí do čtvrtka se můžete těšit na velikonoční výstavu přímo ve Stodě na radnici. Přijďte si prohlédnout různé velikonoční dekorace a tvořivé nápady.

Ve středu vás zveme do Národního domu na další cestovatelskou přednášku. Tentokrát se budeme věnovat krásám Šumavy. Přijďte se inspirovat a plánovat své další výlety.

Čtvrtek večer bude patřit Velikonoční párty ve Stodě. Připravena pro vás je skvělá hudba a spoustu zábavy.

V pátek se poprvé v sezóně otevře rozhledna na Křížovém vrchu. Dále bude otevřena už tradičně o víkendech a svátcích až do konce října.

Sobotní odpoledne bude patřit Velikonočním slavnostem v klášteře. Pořadatelé pro vás připravili zábavný program pro celou rodinu.

V neděli se bude hrát fotbalové derby TJ Slavoj Stod : TJ Chotěšov. Přijďte fandit svým oblíbeným týmům. A večer se můžete těšit na další Velikonoční diskotéku v Národním domě.

Těšíme se na vás na všech těchto akcích! Přijďte si užít velikonoční atmosféru a začátek jara. Detaily ke všem akcím již tradičně najdete v kalendáři akcí.

Please follow and like us: