Zahrada

Jste připraveni na další víkend plný akcí?

Tentokrát se většinou události soustředí na sobotu, ale neděle nabídne také tři skvělé akce. Přečtěte si, co všechno vás čeká a nenechte si to ujít!

V sobotu se můžete vydat do Dobřan, kde se koná 15. sousedský trh. Tohle je skvělá příležitost pro vás i vaše sousedy sejít se, poznat nové lidi a nakoupit zajímavé výrobky. Určitě si připravte prostor v kabelce nebo batohu, protože se budete chtít vrátit s něčím neodolatelným!

Holýšov letos slaví 120. výročí založení SDH (Sbor dobrovolných hasičů) a připravil na vás skvělé oslavy. Pokud jste fanoušky hasičů nebo jednoduše rádi zažijete výjimečnou atmosféru, vydejte se do Holýšova a zúčastněte se této události. Připraven je bohatý program, včetně ukázek hasičské techniky, soutěží a skvělé zábavy pro celou rodinu.

Nenechte si ujít Víkend otevřených zahrad v klášteře. Tohle je příležitost k prohlídce nádherných zahrad, které jinak nejsou veřejnosti přístupné. Vrcholným okamžikem bude koncert herečky a zpěvačky B. Polákové. V konventu si navíc můžete vychutnat i koncert kytaristy L. Brabce a sopranistky K. Cingrošové Žmolíkové. Pro milovníky hudby to bude nezapomenutelný zážitek!

Děti budou slavit svůj svátek o něco později, ale i letos je pro ně připravena Cesta pohádkovým lesem. Určitě se už těší, až potkají své oblíbené postavy.

Milovnící ryb a muziky mají jistě namířeno do Stodského Nového mlýna, kde bude tradiční Rybářský den.

V neděli se bude v Holýšově konat Taneční liga dospělých. Od rána tam budou soutěžit začínající tanečníci, celý den vyvrcholí soutěží našich nejlepších párů ve standardních i latinsko-amerických tancích.

Ve Stodě se bude hrát fotbalový zápas mezi týmy FC Viktoria Plzeň B a FC Slavia Karlovy Vary. Pokud jste fanoušky fotbalu a chcete zažít napínavý zápas, vydejte se na místní stadion a podpořte svůj oblíbený tým. Hráči obou mužstev se budou snažit předvést své nejlepší výkony a ukázat své fotbalové dovednosti. Nechte se strhnout vášní a napětím, které panuje na hřišti!

A protože víkend není jen sobota, budou otevřené zahrady i v neděli. A i v neděli bude fungovat oblíbená zahradní kavárna.

Detaily k pozvánkám najdete v Kalendáři akcí.

Please follow and like us: